Mustafa Kemal Anaokulu

Vizyon: * Öğrencilerimizin, bedensel, zihinsel, psikomotor, dil, sosyal ve duygusal bütün gelişim alanlarında gelişimlerini kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en üst düzeyde gerçekleşmesi için gerekli olan eğitim ortamlarını hazırlayan, * Okul öncesi eğitimin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda belirlediği hedeflere ulaşmaya çalışan, BİR EĞİTİM VE ÖĞRETİM YUVASIDIR.

Misyon: * Öğrencilerimizin, kendine güvenen, kendini yenileyebilen, sorgulayabilen, araştıran, inceleyen ve öğrenmeyi bilen bireyler olarak ilkokula hazırlanmalarına fırsat vermek; kendi geleceklerine yön verebilecek düzeye gelmelerini sağlamak, * Eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin, öğrenci merkezli olmasını, öğrencilerimizin yaparak-yaşayarak öğrenmelerini sağlamak ve değerlendirmek, BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ OLACAKTIR.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Gruplar - 07:30-12:30 Öğleci Gruplar - 12:30-17:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafakemalanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ARSLANLI MAH. 219 SK. MUSTAFA KEMAL ANAOKULU BLOK NO 11/2 MERKEZ / ERZİNCAN

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Arslanlı Mahallesindedir.

Ulaşım Okulumuza 5 ve 9 numaralı otobüslerle ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.